Keira Knightley is visszatér az új Karib-tenger kalózaiban - Íme az előzetes

Már hónapok óta pletykálják, hogy az új Karib-tenger kalózai filmre nem csak Orlando Bloom tér vissza, hanem Keira Knightley is. De ezek leginkább csak pletykák maradtak - mostanáig!



Tegnap debütált egy új nemzetközi előzetes a filmhez, és egy villanásra Keira Knightley karaktere is látható benne! Persze ez inkább csak egy teaser, ugyanis ennyiből nem derül ki, egészen pontosan mi lesz a szerepe Elizabeth-nek. Az viszont várható, hogy a családegyesítésre fel kell készülnünk: itt van nekünk Will és Elizabeth meg a közös gyerekük!




A Karib-tenger kalózai sorozat egyik legvitatottabb részlete volt az, ahogyan Will és Elizabeth történetét lezárták a harmadik filmben. Egy kimaradt jelenetből persze már akkor kiderült, hogy - hála Will és Elizabeth brutális termékenységének, hogy egy nap alatt összejött - van egy kisfiuk. 




Ám ezzel együtt igazán happy endnek nem mondható, ha a szerelmesek tíz évente csak egyszer találkozhatnak. 

Épp ezért amikor jött a folytatások híre, sokan úgy reagáltak: oké, oké, ez már sok lesz, de legalább Willékkel kezdenének valamit! 

Most nagyon úgy tűnik, érdemes volt várni, mert minden összeállni látszik - legalábbis a lehetőség megvan, még ha nagyjából 18-20 évet is kellett várni rá. 

A tesztvetítések alapján a film jónak ígérkezik - sokan úgy nyilatkoztak róla, hogy az első Karib-tenger kalózai film óta a legjobb!
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése